Därför är en klädångare ett måste hemma.

July 16, 2018

Uncategorized

Comments Off on Därför är en klädångare ett måste hemma.


Förutom att en klädångare tar perfekt bort rynkor på klänningar , kavajer och kjolar är den också bäst på att snabbt ta bort svår bortagna fläckar på mattor, väggar eller kakel. Läs om på hur många sätt man kan använda en klädångare.

 

Ta bort fett från spisen.

 

Om ni letar efter att enkelt sätt att ta bort fettfläckar på är ångmaskinen bästa lösningen. Det är bara att rikta ångan mot fettet och sedan torka med en servett så fort fettet har lösts upp.

 

Desinficera diskbänken

 

Tydligen är klädångaren bästa ekologiska redskapet för att rengära badrummet och köket. Ångan dödar  99,9% bakterier och på så sätt kan man ta bort smuts utan några kemiska ämnen eller medel.

 

Frächa upp möbelklädseln.

 

Vill tvätta tygmöblerna eller gardiner utan att vända dig till profesionella kemtvätt? Det går lätt att fixa med en ångmaskin. Det kommer inte bara att rengöra utan få möblerna att dessutom se frächa opch förnyade ut.

 

Ta bort smuts i kakel sömmar/fogar.

 

Du har säkert redan listat utan att vi kommer nämna det. Ja , ångmaskinen når bäst och enklast ner mellan kakel sömmar och tar bort orenligheter och kalk. Det är bara rikta ångan och torka sedan med en trasa.

 

Frysavfrostning.

 

Om du behöver frysa av frysen så snabbt som möjligt så kan kläsångaren fixa det också. Men kom ihåg att ångmaskinen är elektriskt, det är därför farligt att komma i kontakt med vatten. Va försiktigt medan du frostar isen i ditt kylskåp.

 

Rengöra dörrarna i duschkabinen.

 

Det är ingen hemlighet att funkten i badrummet är skälen till att det bildas svamp i gummilister och duschdraperier. Men då är det bara att använda klädångaren så är all svamp borta!

 

 

Ta bort fläckar från mattor.

 

Tro det eller ej men det går lika bra att använda den lilla klädångaren likasom en profesionell stor ångmaskin som så många köper för städningen. Därför går det lika bra att behandla fläckar på mattor med den.

 

Putsa speglar och fönster blixtsnabbt.

 

Letar du efter ett snabbt och enkelt sätt att tvätta fönster och speglar på? Ta bara klädångaren och se hur ränder och fläckar försvinner momentalt.

 

Nå fram till svåra ställen i bilsalongen.

 

Att hålla det prydligt och fint i bilen kan vara svårt , särskilt om man spiller eller häller ut något på ett ställe som är omöjligt att nå till. I det här fallet är klädångaren en räddare i nöden.